Begin dit jaar had ik een droom. Over een tuin. Waar ik ooit was geweest. Een keer eerder, jaren daarvoor. Die droom was heel helder. Ik zag die tuin. Ik rook die plek. Voelde die plek. En dus ondernam ik actie.

De volgende morgen heb ik gebeld. Stoute schoenen, zonder schroom. En ik vertelde hen over mijn droom. Over hun tuin. En dat ik ‘iets’ te doen heb. Bij hun. Daar. In die tuin. En alles daarna gebeurde in flow. Ik werd omarmd. Toegelaten. Uitgenodigd. In hun huis. In hun leven. In hun tuin. ‘Mi Casa Su Casa’ was nog nooit zo waar.

En wat ik zag? In die droom? Vrouwen. Een klein groepje vrouwen en ik. Rondom een vuur. In de natuur. Verbonden. Met elkaar. En met zichzelf. En deze week kwam die droom echt uit. Ik was daar. Met een groepje hele mooie vrouwen. Met mijn eerste workshop Relight Your Fire. Het was magisch. Bijzonder. Heerlijk. Vrolijk. Puur. Ingetogen. Vol inzichten. Het was thuiskomen. In de natuur. Daar. Bij elkaar. En bij jezelf!

Dromen zijn dus geen bedrog. Trust me. Dit is de ultieme flow. Het magische proces waarin je gaat van visualisatie naar bewustwording naar manifestatie. Zoals Einstein het al zei:

” Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.” 

Dus ik droom lekker verder. Geniet van wat er verschijnt. Gaat gebeuren. Mag komen. Droom je lekker met me mee..?

(deze blog dateert uit 2015)

 

[socialiconen]